Boka simskola samt övriga kurser
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité

Information om teknik

T7

Träning: 1 pass/vecka

I T7 introduceras man till grunderna i alla de 4 simsätten. I T7 får man testa på att se hur en tävling går till på Stippen som är en ”prova på en tävling” på hemmaplan. Man får se hur snabbt man har simmat som man sedan kan förbättra nästa gång man simmar, och på så sätt se en progression.

Alla barn som deltar på Stippen kommer att uppmärksammas och få känna känna sig som vinnare.  Vi vill att barnen känner sig trygga i hur en tävling går till innan de börjar tävla.

Fokus i T7 ligger främst på teknik och koordination.

 

T8

Träning: 1 pass/vecka

I T8 lär man sig grunderna och tränar på alla 4 simsätten, man lär sig hur tävlingar går till och får testa att tävla på Stippen.

Fokus i T8 ligger främst på teknik och koordination samt att försöka lära sig simma regelrätt fjäril.

 

T9

Träning: 2 pass/vecka

I T9 behärskar man alla 4 simsätten, man introduceras till någon borta tävling för yngre nybörjarsimmare om man känner sig redo.

Fokus i T9 ligger främst på teknik och koordination samt att bygga upp en simork och prova på lite längre sträckor på träning.

 

Boka Teknik här

 
Bokning och annat