Boka simskola samt övriga kurser
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité

T8

Våra teknikgrupper finns i 3 steg och är tävlingsförberedande. Här lär man sig att simma med rätt teknik och det finns även inslag av olika övningar i tävlingsmomentet i steg 3. Genom att gå igenom teknikskolan blir man mer säker i vattnet, vi rekommenderar att man går ända upp till T9 för att anförskaffa sig tillräcklig vattenvana och simkunnighet.


T8 (Teknik för 8-åringar)

Förkunskapskrav: Fyller 8 innevarande år. Klarat av målen för Hajengrupperna och är simkunnig. (Motsvarar Simborgarmärket/vattenprovet eller Hajen-märkena.

 

I T8 övar man på att simma längre sträckor med mycket fokus på simteknik, koordination, balans och att väcka nyfikenheten att ta sig fram på olika sätt i vattnet. Man får även chansen att tävla mot sig själva på KbSS stipulationstävlingar ”Stippen”. I T8 rekommenderar vi att barnen använder simglasögon samt badmössa om man har långt hår.

 

Vår interna tävling "Stippen" är ett återkommande roligt sätt att mäta sina kunskaper på. Läs mer under rubriken Tävling/Stippen, välkomna med er anmälan!

 

Alla barn som går i T8 blir automatiskt kallade till nästa termin via mail. Vill man avbryta utbildningen, klicka på länken i mailet och klicka på "avanmäl mig" i röd text längst upp på sidan.

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 28/06 16:26 
Hem, 18/06 15:54 
Hem, 06/06 15:53 
Hem, 29/05 21:08 
 
Bokning och annat
Våra sponsorer
Övrigt