SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité

Bli vår partner!

Vill du vara med?

Kontakta marknad@kbss.nu

 

Kungsbacka Simsällskap, KbSS, har vuxit som förening de senaste åren. Vi har en bredd som vi är oerhört stolta över, och vi lever på devisen att du kan komma som bäbis och avsluta som senior, vi har något för alla.

 

Förutom att lära barn och ungdomar att simma och tävlingssimma, så har vi även parasimning, babysim, simträning med barn med NPF diagnoser, simhopp för barn och vuxna, crawl-kurser för vuxna, seniorträffar, samarbete med kommunen för aktivitets- och friskvårdsgrupp för barn med behov, och utbildar våra unga ledare i ledarskap.

 

Vi är hälsocertifierade. Vi har kontinuerliga samtal med våra unga simmare om vår värdegrund. Läs mer om denna certifiering här.

Som partner till KbSS finns det mängder med möjligheter för ditt företag. Vår idé är att alla som vill ska kunna få möjlighet att lära sig simma. Det ska inte vara en klassfråga. Dessutom samarbetar vi med alla för att sätta folk i rörelse i kommunen och gynna folkhälsan i stort.

 

Vi vill att du som företag ska få känna möjligheten att skapa värdefulla relationer både med andra företag och med klubben.

Vi arbetar kontinuerligt med våra erbjudanden till våra partners och vi utvecklar våra koncept tillsammans.

 

I detta dokument ser du exempel på vad det kan vara.

 

 
 
Sponsorsimmet
Bokning och annat