Boka simskola samt övriga kurser
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité

Bli vår partner!

Vill du vara med?

Kontakta marknad@kbss.nu

 

KbSS, Kungsbacka Simsällskap, driver en verksamhet för alla - Vi är stolta över vår bredd i verksamheten där vi lär de allra minsta (Babysim) att bli vattenvana, genom simskolan med simkunnighet till allt mer fokuserade satsningar för våra ungdomar. Oavsett om engagemanget leder till OS eller en god och trygg simkunnighet så passar det alla! När karriären en gång är slut så erbjuder klubben vuxensim och en aktiv Mastersverksamhet.

Vi är speciellt stolta över en mycket framgångsrik och inkluderande Para-verksamhet.

Klubben har på senare tid startat med Simhopp och har ett aktivt arbete inom  Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF).

 

Klubben har ca 2,000 medlemmar och är en av Kungsbackas största arbetsgivare till ungdomar. KbSS är hälsocertifierade av Kungsbacka kommun vilket fungerar som en kvalitetsmärkning med syfte att barn, unga och andra föreningsverksamma ska vara aktiva i en trygg föreningsmiljö. Läs mer om denna certifiering här.

 

Vi behöver din hjälp att driva och utveckla klubben.

 

Välkommen som sponsor för att både stödja vår verksamhet, våra simmare och samtidigt synliggöra ditt bolag i ett mycket positivt sammanhang.

 

 

 
 
Bokning och annat
Våra sponsorer
Övrigt