Boka dig till vårens kurser
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité

Våra grupper
2022-03-01 13:02

3–7 månader - Räkan

 

I denna första kurs kommer ni att lära er hur ni ska hålla barnet i mag- resp. ryggläge samt andra grepp som är lämpliga för det lilla barnet i vattnet. Ni kommer att introduceras till olika övningar i vatten och även övningar där barnet är under vattnet. Lektionerna är max 20 minuter.

 

7-12 månader - Krabban

 

Eftersom ert barn nu kommer in i en period där framförallt deras motoriska utveckling går fort blir det nu möjligt att göra lite mer avancerade övningar än tidigare. Det sker nu en progression i övningarna där vi utgår från barnets utveckling och kroppskontroll. Lektionerna är 20 min. Det är inte ovanligt att barnet går den nivå 2 omgångar. Denna kurs vänder sig både till nybörjare och er som har simmat tidigare. 

 

12–24 månader - Kräftan

 

I bassängen kommer vi att fortsätta med de övningar som ni redan har blivit introducerade till och vidareutveckla dessa. Barn och föräldrar får lära sig hur de ska agera så att de bibehåller en respekt för vattnet. De får även utföra övningar som hjälper dem att nå babysimmets målsättning dvs att självständigt kunna hoppa i, komma under ytan, vända och sedan ta sig tillbaka till kanten och greppa. Barnet får träna på sin självständighet i vattnet. Att själv ta sig i vattnet och tillbaka till kanten är nu en självklarhet. Barnet som rör sig både i mag och ryggläge i vattnet får nu utmaningar genom att simma  mer och mer självständigt. 


Nyhetsarkiv
Våra grupper2022-03-01 13:02
Babysim2021-10-20 16:24
 
Sponsorsimmet
Bokning och annat