Simiaden Yngre

Simiaden Yngre är en av våra första tävlingsgrupper. Här är man i ålder för deltagande på Simiaden. Här tränar vi 3 simpass/vecka och har ett högt landträningsinnehåll. Man bör inte missa några pass för att kunna tillgodogöra sig träningen men vi uppmuntrar barnen att hålla på med flera idrotter för att stärka rörelseapparaten.


Simiaden Yngre har ett träningsinnehåll som inkluderar utbildning i rörlighet och kroppsstyrkeövningar.

OBS! Ändring i tävlingskalendern
2018-02-05 12:04
Skomakardoppet är inställt p.g.a. lågt deltagande, vi kommer istället att simma Sandaredssimmet samma helg, 3-4/3 (OBS! Tänk på att uppdatera era kallelser)
OBS! Byte av tävling i April!
2017-03-20 10:52
Simiaden Yngre kommer att byta tävling från Ullbergstrofén till Älgadoppet som går i Vänersborg i slutet av April.

Älgadoppet är en tävling med 25m och 50m distanser som lämpar sig för alla och den går över en dag, lördagen den 29 April.

Boka in det i era kalendrar, kallelsen kommer ut snart!

mvh tränarna
Tävlingsinfo VT 2017
2017-02-17 15:57
Hej alla,

Jag tänkte med några korta rader sammanfatta vårens och sommarens kvarvarande tävlingar för SÄ-grupperna. Vi har inte så många tävlingar på schemat så det gäller att välja rätt och ha en bra planering.

Sandaredssimmet - Här kommer vi att välja ut 3st tävlingspass så att man inte sitter på tävling en hel helg. Syftet med tävlingen är främst att skaffa sig tävlingsvana och få anmälningsbara tider till kommande viktiga tävlingar

Vårsimiaden - En av våra två absolut viktigaste tävlingar denna säsong. Här vill vi ha med alla helst. Detta är gruppens måltävling och ju fler vi är desto roligare såklart, vi siktar på att bli största klubben i västra Sverige i dessa åldrar vilket skulle innebära att vi behöver bli runt 80st deltagare. Missa inte detta!

Älgadoppet - OBS! Vi byter tävling från Ullberg till Älgadoppet så att fler får vara med och simma. Här går 25m och 50m sträckor på en dag i Vänersborg. 

KM 3 - Detta KM kommer att hållas i samband med ett 24-timmarsläger i Fjärås. Missa inte en rolig helg med dina simmarkompisar.

UGP 3 - En chans att testa simma i 50m bassäng utomhus i Trollhättans fina friluftsbad. 

LH-Games - Denna tävling är den sista för säsongen innan vi tar sommarledigt några veckor. Önskan från klubben är såklart att vara med ända fram hit och att vänta med semesterfirandet. Vi kommer att bo på Hotel Öresund Fredag-Söndag. En bra avslutningstävling där alla distanser finns att simma utomhus i soliga Landskrona. Denna tävling kommer att kosta cirka 1200:- eftersom vi övernattar och all mat ingår. 

mvh Jens
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kungsbacka Simsällskap, 12/02 22:22 
Kungsbacka Simsällskap, 18/12 14:00 
Kungsbacka Simsällskap, 15/12 16:36 
Kungsbacka Simsällskap, 13/12 18:58 
Kungsbacka Simsällskap, 13/12 13:53 
Kungsbacka Simsällskap, 07/11 15:17