Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Dags för Stippen!!!
2018-09-10 14:57
Onsdagen den 26/9 är det återigen dags för vår populära medaljjaktstävling "Stippen" som är utformad för våra yngre simmare från Teknikskola och upp till våra första tävlingsgrupper. Anmälan sker via följande länk, där hittar ni även info om tävlingsformen och hålltider för kvällen. Välkomna med er anmälan!

http://www.kbss.nu/form/Default.asp?ID=137000 

Tävlingen är intern och är ett jättebra första steg om man vill känna på hur det känns att simtävla.

Man tävlar bara mot sig själv och klockan!

På alla distanser har vi en så kallad "stipulationstid" som man siktar mot och om man klarar av att ta den så får man en medalj med sig hem.

Det kostar inget att vara med!

När man klarat medalj på Stippen bedöms man vara redo för att prova tävla på större tävlingar, men Stippen är ett jättebra sätt att lära sig mer och ta sina första simtag som tävlingssimmare.

Omåttligt populär!

Vi brukar ha runt 100st barn från Teknikskola och Simiadengrupper varje tillfälle, missa inte detta!


Välkomna med er anmälan!
Nya regler för tävlingsbokning (OBS! Uppdaterad 2018-09-11)
2018-08-29 17:36

Nytt anmälningsförfarande till tävlingar

KbSS har nya rutiner för anmälan till tävling. Anmälan sker via klubbens bokningssida -länk- där tävlingarna läggs upp löpande. 

 

Bokningslänk>> http://bokning.kbss.nu

 

Där framgår också vilken tävlingsgrupp som kan anmäla sig till respektive tävling och sista dag för anmälan. I kalendern för varje grupp går det också att se vilka tävlingar som är aktuella för gruppen. Tränarna påminner om sista anmälningsdatum under en övergångsperiod.

 

I samband med anmälan betalas tävlingsavgiften samt eventuella tillägg direkt med kort. Vi gör denna ändring för att minska vår fakturahantering. 

 

Träningsavgift, licensavgift och medlemsavgift för tävlingssimmare kommer även fortsättningsvis faktureras i samband med terminsstart.

 

Avgifter för tävlingsaktiva

KbSS är en växande klubb med många tävlingsaktiva simmare. Klubben subventionerar kostnaderna förknippade med tävling. Simmarna betalar en mindre del av kostnaderna och vi har valt att använda oss av en schablon för tävlingsavgifter samt tillägg för eventuella övernattningar och resor. De faktiska kostnaderna för detta är alltså högre och för 2018 subventionerar klubben med ca 400 000 kr, varav ca 150 000 är för mästerskap. Därutöver tillkommer vissa andra kostnader som exempelvis tränarnas löner. 

 

Av dokumentet ”Avgifter för tävlingsaktiva i KbSS” framgår aktuella avgifter. Detta dokument går att hitta på hemsidan under "om klubben / dokument".

 

Avbokning

Om en anmäld simmare inte tilldelas startplats på tävlingen återbetalas hela beloppet. 

 

När en simmare är anmäld och har kommit med till en tävling kvarstår oftast alla kostnader för KbSS, oberoende om den anmälde deltar eller ej. 

 

Avanmälan p.g.a. sjukdom ska göras innan sista datum för detta enligt information i PM och då återbetalas halva tävlingsavgiften. Tillägg för övernattning och resa återbetalas om de går att avboka för klubben.

 

När KbSS anordnar buss, tåg eller flygresor/övernattningar med mat så är huvudregeln att man inte kan boka delar av detta. Avgiften för tävlingar är ett paketpris där allt ingår för simmaren. Simmarna förväntas åka med klubben både på ut- och hemresa samt bo med klubben när övernattning ingår. Syftet med att ta betalt för hela paket är främst för att sträva mot att hålla samman gruppen. Medföljande föräldrar gör sina egna bokningar. 

Shoppens öppettider
2018-08-22 11:18
OBS! STÄNGT DEN 22/8 P.G.A. SJUKDOM. VI HÅLLER EXTRA ÖPPET ISTÄLLET PÅ TISDAG DEN 28/8 18.00-20.00!

Shoppen är öppen onsdagar jämna veckor 18.00-20.00. Här kan ni köpa klubbkläder och simutrustning. Är du osäker om/när det är öppet? Kolla i kalendern här på hemsidan.
Extra grundkurs i crawl, vuxna
2018-08-20 20:00
Hösten närmar sig och vad kan då passa bättre än en grundkurs i crawl. 13 lektionen under höstterminen med ledigt på höstlovet.

Vi har lagt upp en extra grupp på lördagar med start 1/9, 0900-1000 i Kungsbacka simhall. För att kursen ska bli av krävs minst 10 deltagare, tipsa era vänner och bekanta!

Bokas via våran bokningssida.
Frågor om kursen skickas till malin@coachmalin.se
Simlärare till hösten 2018
2018-08-03 13:12

Är du intresserad av att lära barn i åldrarna 4-8 år att simma?

Är du minst 16 år?

Vi söker dig som tycker det är roligt att jobba med barn. En person som gillar en aktiv miljö, tar ansvar och är bra på att prata både med barn och vuxna.

Arbetstider är lördag och/eller söndag.

Kontakta oss med intresseanmälan eller frågor på: info@kbss.nu

Sommarsimskolan blev en succé
2018-07-28 13:41
Helsida i Kungsbackaposten 28 juli
Årets sommarsimskola som hölls i Vickan är avslutad. Tack till alla simskolelärare som gjort ett så fint jobb med barnen. Vi har fortfarande några simskolelärartjänster för höstens simskola öppna. Skriv till info@kbss.nu om du är intresserad. 
Nyheter från våra grupper
Simiaden Yngre, 24/05 13:21 
Sum-Sim Yngre, 24/05 13:18 
Simiaden Äldre, 24/05 13:18 
Sum-Sim Äldre, 24/05 13:16 
SM/JSM, 24/05 13:13 
Simiaden Yngre, 15/05 15:54