Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årets Sportförälder 2018
2018-11-12 16:51

Var med och nominera Årets sportförälder 2018!

 

Scandic är en av Svenska Simförbundets partners sedan många år som nu introducerar Årets Sportförälder 2018. Nominera någon du tycker gör det där lilla extra och ha chans att vinna en storslagen upplevelse för hela träningsgruppen. Vem är Årets sportförälder för dig, läs mer och nominera din sportförälder härActic ny samarbetspartner med KbSS
2018-10-31 16:42
Vi har glädjen att presentera Actic som ny samarbetspartner till simklubben. Ett nytt avtal stod klart i början av veckan som möjliggör att våra äldsta tävlingssimmare kan sköta sin gymträning som viktigt komplement till simträningen.

Vi kommer under vintern också att kunna erbjuda alla medlemmar i KbSS en kraftig rabatt för att träna på Actics gym. Ett perfekt sätt att komma igång inför sommaren 2019. Håll utkik i era e-postlådor efter detta erbjudande!
Intervju med Erik
2018-10-12 14:03
Västsvenska Simförbundet har tagit sig ett snack med klubbens stora ikon Erik Persson. Han berättar kort om hur sommarens tävlingar gick och vad som ligger framåt i hans satsning mot OS i Tokyo. Läs hans intervju här.

NIU i Kungsbacka 2019
2018-10-03 15:47
Från och med höstterminen 2019 kommer det att finnas ett NIU (Nationell Idrottsutbildning) i simning i Kungsbacka. I ett samarbete mellan gymnasieskolorna så finns det ett brett antal utbildningar man kan kombinera sin simträning med på skoltid. För er som nu går i ÅK 9 är det dags att söka för detta. Ni hittar all nödvändig information här.


Tidsschema:

  • 1 december - Ansökan till NIU görs via ett ansökningsformulär till Svenska Simförbundet senast den 1 december varje år. Genom att ange tre alternativ i din ansökan så ökar dina möjligheter att antas på någon skola.
  • December/januari - simidrottaren kallas till testträning och intervjuer
  • Den 31 januari ska skolan ha meddelat om du har blivit antagen på NIU på dina idrottsliga meriter eller ej.
  • Februari - för dig som har blivit antagen till NIU ska ansökan göras till respektive skola och program på dina betyg.
Välkomna att höra av er om ni har frågor
Grensponsorer Team Race Meet sökes
2018-09-27 21:39

Hej simmarvänner!


KbSS har behov av att hitta fler sponsorer till Team Race Meet, tävlingen som vi arrangerar i december och som har blivit en populär terminsavslutning för gästande klubbar.


I Team Race Meet tävlar man om priser till sin klubb, men också om saker till sig själv. Första pris är ett stort presentkort till vinnande klubb från kungsbackaföretaget Sports International. Fler sponsorer behövs, smått som stort är välkommet.


Vi behöver finna vägar in i fler företag i och omkring Kungsbacka. Kan du själv hjälpa till eller känner du någon på ett företag som vi borde ta kontakt med. Tveka inte utan tipsa KbSS sponsorgrupp Helén eller Lars. Du kan även kontakta vår ordförande Peter.


Vi vet att det finns ett stort intresse bland lokala företag att stöda föreningsverksamheten i Kungsbacka. Hjälp klubb och företag att hitta varandra!

Förutom att synas i samband med Team Race Meet kan vi erbjuda våra sponsorer exponering på vår digitala anslagstavla, på webben och i andra sammanhang. Vi har också sponsorpaket för andra ändamål än Team Race Meet, t.ex. att stödja vår olympier Erik Persson på hans väg mot nästa OS. Hör av er för att få veta mer.


helen.runger@kbss.nu
lars.petren@bayer.com
peter.lundin@kbss.nu

Resultat Stippen 3 - 2018
2018-09-27 14:02
Nu är resultatet för Stippen del 3 uppladdat på hemsidan, ni hittar det under Stippen/Resultat i toppmenyn. Vi tackar alla 94 simmare med föräldrar, vilket ös!


Vi ber om ursäkt för bristen på plaketter/medaljer som vi haft nu ett tag. Det beror på att den butik vi beställt medaljerna ifrån har lagt ner sin verksamhet. Nu är dock medaljerna på ingång i nästa vecka och då kommer simskoleansvarig Marina Brohammer att dela ut medaljerna till våra tekniksimmare. Ni som går i tävlingsgrupper är välkomna in på kansliet för att hämta era plaketter.

Plaketterna beräknas finnas på plats i slutet på nästa vecka.
Nyheter från våra grupper
Simskola, 01/12 09:18 
Träningsgrupp 1-3, 28/10 19:38 
Simskola, 23/10 19:36 
Simiaden Yngre, 24/05 13:21 
Sum-Sim Yngre, 24/05 13:18 
Simiaden Äldre, 24/05 13:18