Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vad pratar man om i styrelsen nuförtiden?
2018-07-08 20:33
Här är några kortisar från senaste styrelsemötet (söndag 1/7):

  • Marina Brohammer kom och berättade om sina första intryck som vår nya simskoleansvariga.
  • Ekonomiskt följer vi i stort sett lagd budget.
  • Sponsorgruppen presenterade tre paket som kommer att erbjudas potentiella sponsorer. Den som redan nu vill veta mer kan kontakta Tomas Freiholtz.
  • Jens och föräldragruppen har börjat förberedelserna för Höstupptakten i Olofström den 10-12/8. Eventuellt finns lediga platser, intresserade kan kontakta Mats Karlsson.
  • Vi har sagt upp det samarbete vi haft med fysioterapeut. I stället önskar tränarna hjälp av en styrketräningsinstruktör.
Nästa möte är i samband med Höstupptakten.


Crawlkurs för vuxna
2018-06-27 10:44
Oavsett mål eller nivå har KbSS simkurser för dig!
Till hösten börjar teknikträningen inför säsongen 2019.
Boka på kbss.nu - Bokning Kurser
Välkommen Marina!
2018-06-13 12:19
Marina Brohammer
KbSS har anställt Marina Brohammer som Simskoleansvarig och Klubbadministratör. Marina börjar 15:e juni och kommer att jobba 30 timmar per vecka för klubben.

Marina har tidigare arbetat ideellt med KbSS och Västsvenska Simförbundet som bland annat funktionärsutbildare och tävlingsledare. Dessa saker kommer hon fortsätta med på ideell basis. Marina har annars sin yrkesbakgrund i resebranschen.

Marina kommer ta totalansvar för vår simskola och dessutom stöda styrelse och tränare med administration.

Jag vill önska Marina varmt välkommen!

Peter Lundin
Ordförande KbSS
Petter drar vidare
2018-05-30 14:06
Eleonor Abaji, Ayham Besher och Petter Sikén

31 maj är Petters Sikéns sista arbetsdag i KbSS. Petter har varit klubbchef sedan 2010. Det har varit en fantastisk period av tillväxt och utveckling i klubbens historia. Petter har blivit en känd profil i Kungsbacka och bl.a. varit med i tidningen ett flertal gånger. Han har skapat och förvaltat ett kontaktnät som sträcker sig långt utanför klubben. På bilden syns Petter tillsammans med Eleonor Abaji och Ayham Besher som på kommunens vägnar passade på att överräcka en blomma. Även representanter från klubbens anställda och styrelse har tackat Petter för allt gott arbete. Vi önskar honom lycka till framöver!

Kungsbacka Simsällskap omorganiserar för framtiden
2018-05-11 17:45

Det är viktigt att ibland fundera över hur vi organiserar oss för att möta framtida möjligheter och utmaningar. Vi står inför en enorm möjlighet med en ny fin simhall om bara några år och en förening som växer så det knakar.

För att säkerställa att vi fortsätter att utveckla vår verksamhet är den enskilt viktigaste framgångsfaktorn en simskola med mycket hög kvalitet. KbSS simskola bygger på en modern filosofi och uppmuntrar barn att lära sig simma olika simsätt och upptäcka trygghet och glädje i vatten. Vår simskola är vår viktigaste rekryteringskälla av nya simmare.


Styrelsen har beslutat att anställa en simskoleansvarig som får i uppgift att framtidssäkra simskolan, i samband med detta avskaffas klubbchefsrollen.

Som en följd av ovanstående har vår nuvarande klubbchef, Petter Sikén, erbjudits nya roller inom klubben men valt att avsluta sin anställning och gå vidare till nya utmaningar utanför KbSS. Petter kommer jobba kvar fram till slutet av maj.


Klubbchefens roll och ansvar övertas av styrelsens ordförande med stöd av övriga styrelsemedlemmar.


KbSS har en inkluderande kultur där alla medlemmar bidrar med sitt. Alla som vill skall få stöttning, hitta glädje och utmaningar utifrån sina egna förutsättningar och ambitionsnivåer. Tillsammans skapar vi en härlig klubbkänsla.


Simmarhälsningar

Peter Lundin, Ordförande i Kungsbacka Simsällskap

Dags att fundera på höstens aktiviteter!
2018-05-08 23:46
Hej !

Vi har nu siktet inne på sommarens alla aktiviteter, sommarkollo vecka 25 och 26, sommarsimskola i Kungsbacka simhall vecka 27-28 och utesimskola vid Vickan vecka 29-30.

Har man inte redan anmält sig till dessa går det fortfarande att boka via vår bokningssida!MEN! Det är även dags att börja planera för de mörkare tiderna så att man inte riskerar bli utan plats i höst. Ska man gå i simskola eller varför inte en kurs i vuxencrawl är det dags att boka dessa redan nu. Höstterminen börjar vecka 35 och fortsätter fram till vecka 49.

Simskolan har vi på helgen, lördag förmiddag i Fjärås, lördag eftermiddag i Kungsbacka och söndag förmiddag i Kungsbacka.
 

Våra vuxenkurser går följande tider:

Grundkurs - Lördag 16:05 - 17:00 - Kba
Grundkurs - Måndag - 07:00 - 08:00 - Kba

Fortsättning Crawl - Fredag - 06:00-07:00 - Kba
Fortsättning Crawl - Lördag - 18:05-19:00 - Kba

Fortsättning Medley - Lördag - 17:05-18:00 - Kba

Vuxencrawl Träningsgrupp, mån 6-7 & fre 7-8 - Kba

Kanske går det att kombinera simskola och en grundkurs i crawl på lördag eftermiddag? Har ni redan bokat simskola till era barn vid annan tid hjälper vi er gärna att boka om för att få ihop logistiken. 

Passa på och investera i dig själv, det är aldrig för sent att lära sig crawl/frisim!Alla våra grupper och tider finns att boka HÄR.  

Nyheter från våra grupper
Simiaden Yngre, 24/05 13:21 
Sum-Sim Yngre, 24/05 13:18 
Simiaden Äldre, 24/05 13:18 
Sum-Sim Äldre, 24/05 13:16 
SM/JSM, 24/05 13:13 
Simiaden Yngre, 15/05 15:54