Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Guldsponsorer
Stort tack till följande företag som har sponsrat en av våra duktiga simmare med minst ett fast belopp på 1500kr eller 50 öre per meter. Genom er sponsring är ni med och stöder Barncancerfondens viktiga arbete och stärker simningen i Kungsbacka. Tack!
http://www.klippa.nu

Klippa Onsala öppnade 2006 och flyttade in i nuvarande lokaler 2010. Här arbetar idag fem frisörer och en elev som alla delar intresset för hår, mode och nöjda kunder. Vi vill hela tiden utvecklas och älskar utmaningar. Här erbjuds behandlingar såsom klipp, färg och slingor samt skäggtrimning, extensions, fest och bruduppsättningar med make up som tillval. Vi utbildar oss kontinuerligt för att hålla en hög standard på våra arbeten. Vi arbetar med att utbilda nya frisörer som i framtiden kommer arbeta med lika stor yrkesstolthet som oss. Vi har även fotvård, vaxning och ansiktsmassage. Gratis parkering.
http://www.fjarassand.se

Fjärås Sand och Makadam är ett familjeföretag som startades 1961 av Lisa och Olof Gerhardsson. Idag driver sönerna, Lars-Olof och Christer Gerhardsson, företaget med hjälp av duktiga anställda. Totalt sysselsätter verksamheten sju personer, varav en arbetar på kontoret och övriga som chaufförer och maskinförare. Vi har många års erfarenhet av alla förekommande arbeten i branschen.
http://www.idrottsortopedi.se

IDROTTSORTOPEDI AB grundades 1992, idag har vi över 30 års erfarenhet. Vår produktion och affär finner du på Hörnet Berzeliigatan - Hedåsgatan mitt i Göteborg. Målgruppen har väsentligt ändrats under de senaste åren, vi hjälper inte enbart idrottsutövare utan vi glädjer oss numera mot att få hjälpa människor i alla åldersgrupper och kategorier. Människor med mycket varierande behov blir remitterade till oss av läkare eller olika specialister inom vården. Samt blir skickade av föreningar eller arbetsgivare. Många har även numera lärt sig att hitta oss på egen hand, ofta efter att ha fått god resume av vänner eller bekanta.

Hos oss finner du ett mycket brett sortiment av skor, sandaler, hjälpmedel, salvor, m.m. På vår hemsida kan du se ett litet urval av de produkter vi säljer.

Kom in och prova i vår butik, där hjälper vi dig gärna att hitta rätt skor för just Dig och Din fot.
http://www.wannesjo.se

Vi tycker om gamla saker. Vi älskar att bevara själen i en gammal vacker möbel med hjälp av nytt tyg, en ny knappstoppning eller resårbotten. När gammalt blir som nytt är vi riktigt glada! 

Men vi gör annat också! Nytillverkning eller omklädning av dynor till båtar och husvagnar. Vi gör båtkapell och gardiner. Vi kan knappstoppa en snygg sänggavel eller göra insynsskydd till din balkong. Har du en kyrka som börjar bli lite sliten, kan det vara bra att veta att vi klätt om både altarringar och kyrkbänkar! 

Vi gör hembesök, hämtar eller lämnar dina möbler hemma hos dig givetvis. Transport kan annars vara svårt när man har stora soffor eller otympliga (men ack så sköna möbler)! 

Behöver du inredningshjälp och stylingtips för att fräscha upp hem eller kontor kan du ringa oss också! Vi har stor erfarenhet av olika typer av inredningsuppdrag.
http://www.almbyvast.se

När det gäller mark- och anläggningsarbeten är vi på Älmby Väst AB alltid med i toppen i Göteborgsregionen. Sedan starten 2002 har vi med modernt tänkande och kompetenta samarbetspartners utfört både små och stora entreprenader på professionellt sätt med kvalitén i fokus.

Till våra främsta uppdragsgivare hör kommuner i och runt Göteborgsområdet, Trafikverket och större anläggningsföretag.

http://www.vfplat.se

VF plåt är din pålitliga byggare och trygga samarbetsparter, oavsett uppdragets art eller storlek. Vi är förknippade med hög kvalitet och professionalism.

http://traningsprodukter.se

Vi är ett familjeföretag som startade Januari 2008 för att förse Sverige med träningsprodukter av hög kvalitet till bra priser.
2010 övergick vi till Aktiebolag och ökade personalstyrkan från två till tre personer. Vi hjälper idag kunder i hela Norden med rätt tränings utrustning och är ett gäng på fem personer som brinner passionerat för träning och hälsa!
http://olka.se

OLKA Sportresor är Skandinaviens största arrangör av simläger och har 40 års erfarenhet i sportresebranschen.

 

Vi skickar simklubbar på bredd- och elitnivå till över 45 olika destinationer i USA, Sydafrika och hela Europa. Mindre träningsgrupper, större tävlingsgrupper och landslag väljer att boka sina träningsläger med oss – troligtvis för att vi är experter på det vi gör. Hos oss står resenären och upplevelsen i centrum och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service

 

Varje år reser nästan 20 000 nöjda sportresenärer på skräddarsydda resor med oss. Vi har också ett stort utbud av träningsläger och cupresor i andra idrotter, fotbollsresor, konferensresor samt NHL- och Formel 1-resor. Vi arrangerar också resor till en del stora evenemang som EM och VM. Välkommen att boka resan med OLKA Sportresor!
http://www.frillesasbat.se

Frillesås Båt och Motor startades 1978 i Bua och flyttade tii Frillesås 1980. 1999 startades bygget av egna lokaler anpassade för vår verksamhet. Vi är i dagsläget en av de återförsäljare som sålt Evinrude utombordare under längst tid, utan uppehåll, i Sverige. Vilket ger oss en stor erfarenhet av dessa motorer! Numera har vi också Mercury och Hondas utbordare hos oss. På båtsidan började vi sälja Ryds 1977 och har varit med på hela Ryds framgångsresa. Nu är dock Micore-båtarna (även dessa tillverkade I Sverge) det märket som röner störst framgång hos oss. Vi säljer även de Norska STING-båtarna. På tillbehörssidan lutar vi oss mot Watski en av de största aktörerna på båttillbehör. F.r.o.m 2014 har vi även inomhusförvaring i en 900m2 stor varmhall till bra priser.
http://tvattkillarna.se

Behöver du en taktvätt eller takmålning?

Vi vet hur svårt det är att hinna med allt som har med hus och hem att göra. Tiden räcker liksom inte riktigt till i alla lägen. Tvättkillarna utför allehanda tvättjobb såsom t.ex fasadtvätt, altantvätt, taktvätt, takmålning, stengångar, uppfarter, algbehandling i form av Grön-Fri och Prick-Fri, fönsterputsning, fordonstvätt samt industritvätt m.m. Vi arbetar med både högtryckstvättning med hetvatten och Ultrarent vattenteknik och utför tjänster från Halmstad i söder, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka, Göteborg med omnejd till Kungälv i norr. Vilket tjänst ni än väljer att ta in hjälp för, står vi på Tvättkillarna alltid redo att hjälpa dig.

http://www.scanmaskin.com

Scanmaskin är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. Vi har ett brett sortiment av slip-och polermaskiner och stoftavskiljare, våra slipmaskiner Scan Combiflex och våra stoftavskiljare Scan Dust. Förutom våra slipmaskiner och stoftavskiljare kan vi även erbjuda vårt slipsystem ScanOn. ScanOn är vår egen linje av diamantverktyg som erbjuder hög prestanda och produktivitet, och är mycket lätta att montera och demontera.
http://www.biliagroup.se

Med sina fyra varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce och BMW Motorrad, är BMW Group världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella- och mobila premiumtjänster. Som ett globalt företag, driver BMW Group 31 produktions- och monteringsanläggningar i 14 länder och har ett globalt försäljningsnätverk i mer än 140 länder.
http://www.medlearn.se

Medlearn är ett utbildningsföretag med fokus på vård, omsorg och hälsa. Vår affärsidé är att vara en komplett utbildningsleverantör av utbildning på olika nivåer inom dessa områden.
http://www.straznet.se

Straznet AB är ett så kallat systemhus för IT och Internet. Vår affärsidé är att erbjuda säkra, tillförlitliga och kostnadseffektiva IT-lösningar till professionella kunder. I över 15 år har vi hjälpt företag i västra Sverige med IT-frågor. Våra kunder är i en mängd olika brancher, varpå vår erfarenhet sträcker sig inom väldigt breda områden.
Det är denna erfarenhet som är vår styrka.
http://www.engstroms.nu

Engströms (N.Å Engström AB) grundades 1976 och är ett av Nordens största proffsmediaföretag. Våra kunder idag är främst TV- och filmbolag som ställer höga krav på kvalitet, leveransprecision och kunskap till rätt priser. Vid vårt huvudkontor i Kungsbacka arbetar idag fyra personer med marknadsföring och försäljning.
http://www.brim.se

Brim är en del av Gallagher som är den internationella mäklardivisionen på Arthur J. Gallagher & Co (NYSE: AJG). AJG är ett globalt försäkringsmäkleri som erbjuder försäkringar, återförsäkringar och riskmanagement till företag, institutioner och myndigheter. AJG är ett Fortune 500-företag.


Brim erbjuder direkt- och återförsäkring för bygg och fastighetssektorn, exportindustrin samt bank och finanssektorn. Brim placerar affärer på den svenska såväl som på den internationella försäkrings- och återförsäkringsmarknaden. Brim är en registrerad försäkringsförmedlare som lyder under Finansinspektionens tillsyn. Verksamheten är reglerad i lag.

http://www.studioepic.se

Vi är ett erfaret team frisörer och stylister med hög kompetens som ständigt arbetar för att du ska känna dig som ditt bästa jag. Vi klipper, stylar och färgar ditt hår till perfektion, och vi anser att de viktigaste byggstenarna för ett framgångsrikt arbete är kunskap och kvalitet. Därför arbetar vi konstant med att utbilda vårt team inom de senaste teknikerna och trenderna.

 

I vår härliga salong centralt i Kungsbacka erbjuder vi även makeup, styling och fransförlängning – och inte minst en stunds välförtjänt avkoppling.
http://www.specialfalgar.se

Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993. Under dessa år har vi hunnit etablera oss som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 200.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är vi 28 personer.

Vi har en lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ. Specialfälgar har växt och är numera ett av flera företag inom koncernen Hertel Group, som är verksam i Norden och Baltikum.

http://www.spakillarna.se

Vi på spakillarna erbjuder svensktillverkade pooler och spabad av högsta kvalitet! Hör av Dig till oss så kommer vi hem på ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom era önskemål samt ge tips och råd som är anpassade för just Dig och din tomt!


Vi utför reparationer, service och underhåll på alla pool och spabadsmärken och har gedigen erfarenhet på området! Vi utgår från Kungsbacka och arbetar rikstäckande, så tveka inte att höra av dig!

http://www.närda.se

Matlösningar för skola och äldreboende  – från råvara till servering
http://www.norrahalland.se

Vi rapporterar, analyserar och bevakar det som händer i Kungsbacka kommun, till nytta och nöje för våra läsare och annonsörer. Norra Halland är en prenumererad tidning som  kommer två gånger per vecka, tisdag och fredag. En till två gånger i månaden har vi stornummer som delas ut till alla hushåll och företag i Kungsbacka.
http://www.mininook.se

Mininook, betyder ett litet krypin och det är precis vad det är. Ett krypin till de små.

Hos oss hittar ni högkvalitativa leksaker, barnrumsinredning och barnkläder med det lilla extra. Noga utvalt med lite extra kärlek.

http://www.kkspec.se

På Körkortsspecialisten hjälper vi dig från en första körlektion till ett färdigt körkort. Vår målsättning är ALLTID att ge dig en så bra utbildning som möjligt på så få lektioner som möjligt. Vi erbjuder allt från handledarkurser till intensivutbildningar och riskutbildning 1 samt 2. Du finner våra kontor i Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka och i Mölndal.
http://www.inlagsbil.se

Inlags Bil AB är en Hondaauktoriserad fullserviceanläggning som är beläget i Kungsbacka strax söder om Göteborg. Här säljer vi både nya och begagnade Hondabilar samt andra begagnade bilmärken till bästa priset på marknaden. Honda är idag världens största motortillverkare och erkända för sin höga kvalitet. Dessutom ligger Honda alltid i topp vid undersökningar såsom kvalitetsindex samt vid biltester. Oberoende om du köper exempelvis en Honda CR-V eller annan modell från Hondas modellserie får du alltid en kvalitet som håller. Dessutom håller Honda ett högt andrahandsvärde vilket skapar både en god bilekonomi och ett tryggt bilägande när det är dags att byta in din bil.

http://www.hotscreen.se

Hot Screen är ett familjeägt företag som grundades 1991. Det drivs idag av Anna och Fredrik Skanselid samt cirka 30 skickliga medarbetare. Vi har vår bas i Fjärås där all tillverkning av värmetransfer sker.
 

Fladen Fishing är Sveriges största svenskägda distributör av sportfiskeredskap. Vårt sortiment vänder sig till såväl nybörjare som de mer rutinerade.
http://www.transelmatic.se

Trans El Matic grundades 1979 och har sedan dess vuxit till dagens verksamhet med ett 30-tal anställda. Vi finns sedan mitten av 80-talet på Haga i Jönköping där vi idag har 2500 kvadratmeter moderna och nyrenoverade lokaler där vi bedriver vår verksamhet.

Elteknisk problemlösning är något av vår specialitet, vi värnar om att alltid hålla en hög servicegrad och en nära personlig relation till våra kunder. Vår strävan är att du inte har mer än en kontaktperson på vägen från första kontakten till godkänd leverans! Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008 och arbetar aktivt med kompetensutveckling av all personal. Våra produkter är självfallet CE-märkta, vi följer gällande föreskrifter och ställer höga krav på elsäkerhet och spårbarhet, och att allt slutprovas innan det godkänns för leverans.
http://www.serneke.se

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna.


Serneke är nästa generation bygg- och fastighetsutvecklingsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

 
http://www.orneborgs.se

I vårt restaurangkök i Sydvästra Göteborg tillverkar vi våra delikatesser. Vi tillverkar allt från klassiska majonnäs- och yoghurtbaserade röror och sallader till färskost, dressingar, såser och pepparrotsprodukter. Willy Örneborg startade företaget år 1969. Då bestod sortimentet främst av pepparrotsprodukter, men i takt med att efterfrågan ökade så breddades sortimentet.
http://www.ilovepizza.se

I Love Pizza har fyra restauranger i Göteborgsområdet – alla i familjen Yuksels regi. Vi vet att det inte finns några genvägar när det gäller god mat. Därför använder vi bara de bästa, färska råvarorna. Men mat är en helhetsupplevelse och en fräsch restaurang är därför ett måste, liksom att vi serverar maten med ett leende.


Hos oss hittar du alltid något som passar alla, ung som gammal. Självklart kan du få allt på menyn till avhämtning. I love pizza ska vara det första valet när det gäller pizza, kebab, sallad och take away.

http://www.eksta.se

Vi erbjuder ett brett urval av hyresrätter, från lägenheter i flerfamiljshus till naturnära småhus. Du finner våra områden i Frillesås, Åsa, Förlanda, Gällinge, Fjärås, Centrum, Anneberg, Onsala, Vallda, Särö och Kullavik. Vår ambition är att ge våra hyresgäster ett bra boende och en hög servicenivå

http://www.uniso.se - Uniso - Specialister inom teknisk beräkning och simulering


Genom teknisk beräkning och simulering levererar vi kunskap och idéer till produktutvecklande företag. Det som är extra viktigt för oss är att skapa en stark dialog med kunden för att säkerställa att förväntning och utförande stämmer överens. 


Vi brukar säga att man skall göra det man tycker är roligt för då blir man extra bra på det man gör och det är just den passionen för problemlösning vi alla har.

http://www.lfhalland.se

Länsförsäkringar Halland
http://www.geminitravel.se

Affärsresor, gruppresor och konferenser – Gemini Travel är en engagerad och kunnig resebyrå med lång erfarenhet. Vi hjälper dig att boka både enstaka resor för enskilda medarbetare och större gruppresor och evenemang för hela företaget, idrottsföreningen eller skolklassen.
http://www.essiq.se

ESSIQ är ett konsultföretag som grundas på en enkel vision: Vi ska vara Sveriges bästa arbetsplats för ingenjörer. Vi vet nämligen att vi gör ett bättre jobb när vi mår bra, får arbeta med det som vi brinner för och har roligt tillsammans. Något som uppskattas mycket av våra kunder. Kort sagt en filosofi som alla vinner på.
http://www.boosterfriends.com

Booster Friends är ett kompetens- och affärsnätverk
med medlemmar som brinner för att utveckla hållbara affärer.
http://www.saklart.se

Vi utför fönsterputs i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille, Stenungsund m.m.

Gunilla Håkansson Fastighetsbyrå AB
 
http://www.teamtandonsala.se

Vi befinner oss i samma hus som vårdcentralen . Efter många år som folktandvård är vi nu i privat regi som Teamtandvården. Idag är vi 12 medarbetare på kliniken fördelade på tre erfarna tandvårdsteam. Ett av teamen arbetar enbart med barn och ungdomar. Vår moderna klinik är både anpassad för funktionshindrade och är miljödiplomerad. Vi finns i Kungsbacka området, i Onsala centrum.


Logistiktjänster inom kontorsservice, företagsflytt, lager och distribution.
http://www.novair.se

Novair är ett systerbolag till Apollo, som är Sveriges tredje största researrangör. Novair utgör tillsammans med ApolloGolf Plaisir (golfresor) och Lime Travel (skräddarsydda resor) i Sverige, Apollorejser och Falk Lauritsen i Danmark, Apollo i FinlandApollo i Norge samt Playitas Resort på Fuerteventura, koncernen Apollo Travel Group . Apollo Travel Group har närmare 1 000 medarbetare och nära 1 miljon resenärer till resmål i hela världen.
http://www.huslakarnavarmbadhuset.se 

Husläkarna Varmbadhuset i Varberg är en privat vårdcentral inom ramen för Vårdval Halland
 
Magasin 7 - Blommor och Inredning i Kungsbacka
http://www.2xu.se

2XU kompressionskläder, våtdräkter, triathlon-, löpnings- och cykelkläder. Alla kläder är träningskläder av mycket hög teknisk kvalitet. 2XU:s kompressionskläder betraktas globalt sett som "State of the Art" inom kompression, alltså det bästa du kan få tag på. Kompressionstyget är tillverkat av kvalitetsmaterialet PWX med medicinskt, graderat tryck som ger ökad blodcirkulation, mindre muskelvibration, som båda leder till mindre stel muskulatur, ökad uthållighet, snabbare återhämtning och förebyggande av skador. Plaggen är avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Oavsett om de tränar lite eller mycket. I sverige distribueras 2XU av Enjoysport Sverige AB som drivs av engagerade, professionella och kundorienterade personer, med bakgrund från den svenska topp- och breddidrotten. Kontakta oss gärna på info@enjoysport.se.