Boka simskola samt övriga kurser
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KUNGSBACKA SIMSÄLLSKAP
Glädje | Omtanke | Respekt | Kvalité
Simiaden Yngre

Tävling
 
Tid:sön 09 maj, 10:45 - 13:00
Plats:Kba simhall
Aktivitetsinfo:På söndagen den 9onde Maj så ställer vi in morgonträningen i Fjärås och ses istället i Kungsbacka Simhall 10:45 för att tävla! Vi tränare för Simiaden Yngre tillsammans med Isabella Källén (ansvarig coach för Simiaden äldre) har anordnat en interntävling för de båda grupperna. Tanken är att simmarna ska köra 2 lopp vardera och jag kommer imorgon prata med simmarna om vad de vill köra. Vi kommer främst hålla oss till 50 och 100.
Tävlingen kommer att anordnas i kortbana (25-metersbassäng) och vi kommer som sagt att ses 10:45. Vi börjar med insim ifrån 11:00 och 11:30 går första starten. Vi tävlar därefter fram till kl. 13:00, därför kan det vara fördelaktigt för barnen att ha med något att äta, exempelvis en banan eller liknande. Dessvärre är ingen publik tillåten på grund av Medleys restriktioner men jag kommer precis som förra gången sammanställa resultaten och meddela det till er så fort som möjligt.
Så återigen, save the date! Vi vill att alla som kan deltar den 9onde maj. Detta är en fantastisk möjlighet för att få lite mer erfarenhet men framförallt för att det är så roligt!

Vid frågor hör av er till mig, och ni når mig lättast via telefon
+46723337186

Vänligen Richard Ekholm

<< Tillbaka

 
 
Bokning och annat
Våra sponsorer
Övrigt